SKI- og sykkelservice

Informasjon

La våre mekanikere gjøre i stand skiene og sykkelen din! Vi tilbyr nå nettbasert bestilling av ski- og sykkelservice, samt vask på vårt ski- og sykkelverksted. Trykk på knappen "Bestill verkstedtime". Velg ønsket tjeneste og tidspunkt som passer i kalenderen. Beskriv godt hva som skal gjøres.

Husk å levere inn skiene eller sykkelen din senest 30 minutter før avtale, dog ikke mer enn 24 timer før (grunnet plasshensyn). Vi vil holde deg oppdatert om status underveis via SMS, og gi deg beskjed når produktet ditt er klar for å hentes.

Service og vask har fastpriser som framkommer av prislisten. Eventuelle deler og verkstedmateriell kommer i tillegg.

PS! Alle sykler må være tilstrekkelig rengjort før vi kan begynne på servicen. Vi tar gjerne sykkelvasken for deg om du ønsker mot et tillegg!

Bestill skiservice hos Intersport Gjøvik

La våre mekanikere gjøre i stand skiene dine! Vi tilbyr nå nettbasert bestilling av service og prepp på vårt skiverksted. Velg ønsket tjeneste og tidspunkt som passer i kalenderen.

Sykkelservice - Intersport Gjøvik AS

Bestill sykkelservice hos Intersport Gjøvik

La våre mekanikere gjøre i stand sykkelen din! Vi tilbyr nå nettbasert bestilling av service og vask på vårt sykkelverksted. Velg ønsket tjeneste og tidspunkt som passer i kalenderen.